MENY

Fastigheter

Abisko1

Abisko 17

Fastigheten är belägen på gågatan och i direkt anslutning finns ett kommunalt parkeringshus som rymmer 375 platser. I närheten finns även..

Alhambra1

Alhambra 7

Centralt belägen fastighet med anor från tidigt 1900- tal. Fastigheten ligger centralt på öster i Jönköping – i anslutning till..

Arenan1

Arenan 1

Magasinen, eller Bauers Brygga som det officiella namnet är, färdigställdes maj 2010. Härliga, vackra byggnader med ett fantastiskt läge mitt..

Arken1

Arken 3

Den bågformade huskroppen i tegel är belägen vid kanalen och Hoppets torg. Fastigheten ligger centralt på Jönköpings gågata med närhet..

Foto

Balladen 3

Från och med 1 mars utökar Tosito sitt bestånd med ännu en fastighet. Förvärvet är fastigheten Balladen 3 på Östra..

Gambrinus1

Gambrinus 7

Fastigheten är en profilbyggnad som uppfördes 1905 av Post och Telestyrelsen. Sedan Tosito tog över har samtliga våningsplan renoverats och..

Hackspetten4_1

Hackspetten 4

Centralt belägen tegelfastighet på väster i Jönköping med närhet till både bussarnas stomlinjetrafik, busstation och järnvägsstation. Fastigheten rymmer vårdmottagning, restauranger,..

Hackspetten8_1

Hackspetten 8

Granne med vår fastighet Hackspetten 4 ligger Hackspetten 8. Även denna fastighet vetter mot både Västra Storgatan i söder samt..

Hacken1

Häcken 7

Fastigheten är belägen på väster i Jönköping med närhet till bussarnas stomlinjetrafik, restauranger och butiker. Fastigheten har sex våningsplan som..

Halsan1

Hälsan 3

Fastigheten tillhörde tidigare länssjukhuset men sedan sjukhuset flyttades till A6 Ryhov har den inrymt vårdcentral och Apotek. Från och med..

knvien

Kniven II

Bostadsfastighet centralt på Jönköpings mest efterfrågade område, Torpa. 13 lägenheter fördelade på 3 våningsplan. Källare under hela huset samt stor..

TOSITO-RULLEN-160412-010 kopia

Munksjötornet

Munksjötornet – flaggskeppet i Munksjöstaden 16 våningsplan med fantastisk utsikt i  4 väderstreck! Hyresgäster i huset – Evry, Nordea och Advokatbyrån..

svarven4_2

Svarven 4

Fastigheten är belägen i Nässjö, invid väg 31. Den är uthyrd i sin helhet till ITAB.

algskytten11

Älgskytten 11

Fastigheten är beläggen på populära Ljungarums industriområde med närhet till E4. Fastigheten har hög standard och utmärker sig med sin..