MENY

Tosito Extra – din värd

Tositos service och engagemang sträcker sig långt utanför de kvadratmeterytor vi förvaltar. Vi arbetar aktivt för att bidra till hållbar samhällsutveckling där människor trivs och mår bra. Allt detta ryms inom vad vi kallar för Tosito 4 You.

Tosito Extra – Din värd!

Vår målsättning är att du som hyresgäst ska trivas och stanna hos oss under en lång tidsperiod. Därför får du en personlig kontakt hos oss som du kan vända dig till när du har frågor om din lokal. Tosito strävar efter att leverera något mycket mer än bara en lokal, vi vill underlätta din vardag, vi månar om din omgivning och strävar efter att skapa ett gott företagsklimat för dig som hyresgäst. Därför tar vi under 2016 fram något som vi kallar Tosito Extra. Tanken är att ge mervärden, bara för dig som hyresgäst hos Tosito.

Malin

Vaktmästeritjänst som förenklar din vardag

Vi vill att ni som hyresgäst hos oss ska fokusera på det som ni är bäst på, er egen verksamhet. Då kan dagliga småsaker som att köra en extra gång till sortergården, sätta upp en hylla eller tavla, byta en glödlampa bli stora surdegar. Där har vi lösningen – genom att kontakta oss och köpa denna tjänsten av en av våra vaktmästare så har vi problemet löst. Vi hjälper Er med det mesta och klarar inte vi av det ser vi till att hjälpa er att hitta den som kan. Så tveka inte att höra av er till oss – stort som smått!

knvien

Riviera Strand. Hyr lägenhet vid havet!

Vi kommer under året erbjuda ett antal extra mervärden för dig som hyresgäst hos oss på Tosito, detta kallar vi Tosito Extra! Först ut är Riviera Strand i Båstad. Detta är en utomordentlig anläggning mitt på stranden i Båstad. Här har vi köpt en välutrustad lägenhet med 6 bäddar. Lägenheten finns tillgänglig att hyra under 8 veckor med start v. 25. För mer information om Riviera Strand gå in på www.rivierastrand.se.

Sommarveckorna inför 2017 är uppbokade, välkommen igen 2018.

RivieraStrand-1200x600

Låna konferensrum i centrala Jönköping!

På Parkgatan 2 där vi har vårt kontor finns också 2 konferensrum, en större hörsal som tar ca 50 personer samt en mindre konferenssal med 14 sittplatser med skrivbord. Dessa konferensrum kommer du som hyresgäst ha möjlighet att boka och nyttja utan kostnad. Boka via malin@tosito.se

DSC_0135