Kontakt
Följ oss
Trygghet

Nyproducerade radhus

Endast 2 radhus kvar!

Läs mer

Planering

Vi har länge spanat på Kärnekulla - ett av Habos finaste områden, enligt oss

Stäng

Säljstart

Dags att investera i ditt framtida drömhem. Vilken radhus drömmer du om?

Stäng

Byggstart

Första spadtaget till det helt nya området i Habo tas under våren 2021.

Stäng

Designval

Välj en av våra skräddarsydda designlinjer som ger dig ett hem där du kan bo, leva och bara vara.

Stäng

Inflyttning

Välkommen att flytta in till ditt nya hem april 2022.

Stäng

Antal radhus: 13+1   Storlek: 126-167 kvm + 25 kvm   Område: Kärnekulla, Habo

Radhus med plats för liv, lek - och lite streethockey.

Välkommen hem till Kärnekulla Gård. Här finns utrymme för familj och vänner. Grönområden för idrott, lek och spring i benen. Närhet till ett svalkande dopp i Vättern. Men såklart också för lugn, ro och en kaffe i solen med naturliga utsikter.

Området växer med dig, med större familj, nya vänner, arbetskompisar, klasskamrater och lagmedlemmar. Kör försiktigt om det spelas streethockey på gatan och låt glöden på grillen vara, om grannarna kommer på spontanbesök.

Boka och köp morgondagens hem redan idag. Välj mellan tre olika husvarianter – alla med lika mycket hemkänsla. För det största radhuset på 3-plan öppnar vi även för personligt val av planlösning på översta våningen.

Försäljning pågår!

Hållbara hantverk som ger hemkänsla.

”Vi planerar och funderar, försöker att göra mer än det väntade, lägger kraft på att brodera in det oväntade, det speciella, det som ger karaktär och som skapar en känsla av hantverk, det genuina. Vi tycker att vi lyckats på Kärnekulla Gård och väntar med spänning på att se vilka som kommer att flytta in. Radhusområdet blir bryggan över till den nya området som är del av Habos spännande framtid. Radhusområdet formar sig runt en småskalig central gata och öppnar upp sig mot söder. Det höga läget skänker långa siktlinjer över det öppna landskapet. Här möter man och ser naturen och vyer som skiftar med årstiderna.”

 

Thomas Sandell
Huvudarkitekt – i samarbete med medverkande
arkitekterna Marie Den Besten och Jenny Kåhre.

Enkelt radhusliv – med inflytt april 2022.
Gör din intresseanmälan nu!

Kärnekulla Gård är tryggt från början – bekymmersfritt, barnvänligt, naturnära. Du kan börja leva så fort du kommit innanför dörren och sparkat av dig skorna.

Låter det intressant? Gör din intresseanmälan idag så tar vi kontakt med dig!

Christian Gustavsson
Mäklare / Sälj
0708-24 08 03
christian.gustavsson@svenskfast.se

Radhus i Brf Kärnekulla Gård, Habo

Radhusen & priser

Objekt Antal rum Storlek Våning Pris Avgift Planritning Status
B4 5-6 167 kvm 3-plan 3 245 000 kr ca 6 900 kr Ladda ner Svensk Fastighetsförmedling
B6 5-6 167 kvm 3-plan 3 145 000 kr ca 6 900 kr Ladda ner Svensk Fastighetsförmedling

Kärnekulla Gård från utsidan.

Här står husen sida vid sida, omlott, uppfyllda av det vackra som ryms i repetition. I gemensam grannvänlig samklang, med varandra och den omgivande naturen. Med låga murar som ordnar och ramar in, markerar privat och gemensamt. Samtidigt solitärer, med variation i volym och omgivande trädgårdsgrönska. Entréer som välkomnar redan från gatan.

Rätblock och trianglar skapar karaktär och identitet. Robusta naturmaterial och mörk färgskala håller samman. Trä och sten ger variation och dynamik. Hållbara val tillsammans med god arkitektur, uttryckt i ett tidlöst, beständigt bostadskvarter. Ett kvarter som blir vackrare med åren – i takt med att det fylls med minnen, historier och liv.

Kärnekulla Gård från insidan.

Steget in från gatan är kort och vänligt. Innanför dörren känner du dig hemma – kom in i värmen. Här är det personligt, ombonat och hjärtligt redan från inflyttningsdagen. Allt finns från början så ta din tid att sätta personlig prägel. Bjud upp, bjud in, hoppa, spring, ta en lur, ta en kaffe med fönstret öppet. Här bor du i ett radhus, planerat efter livet – hur ser ditt liv ut?

När du flyttar in på Kärnekulla Gård är du helt rätt i tiden. Grundutförandet i samtliga bostäder kallar vi ”Tosito Vardag” vilket omfattar ljusa och fräscha material, vitvaror av god kvalitet och funktionella lösningar – kort sagt, allt du behöver för att det ska vara lätt att leva. Om du vill ta ett formstarkt steg uppåt, höja känslan och kvalitén i din bostad kan du uppgradera dig med några av våra skräddarsydda designlinjer. Valmöjligheterna är generösa – det största radhuset öppnar till och med för personligt val av planlösning på tredje våningen.

Ett tryggt köp tillsammans med oss på Tosito.

Att köpa en bostad i ett Tosito-projekt ska förenas med trygghet. Vi är mycket måna om att du som köpare känner dig trygg genom hela processen och det vi lämnar över, det ska både vi och du som köpare känna oss stolta över. Vår trygghet bygger på personlig närvaro, som köpare har du alltid din egen kontaktperson på Tosito som du kan vända dig till med frågor och funderingar. Att vi lämnar över bostaden vid inflyttningen betyder inte att vi lämnar föreningen, tvärtom. Vi finns kvar och ser till att föreningen och dess fastighet tas om hand!

Läs gärna mer i vår folder om vårt trygghetspaket.
Ladda ner foldern här (PDF-fil)

Bestäm själv planlösning på tredje våningen.

Genom att du köper det största radhuset, det med tre plan, ger vi dig möjlighet att inreda översta våningen helt utifrån din livssituation. Här kan du få ett avkopplande spa, rymligt gym, vackert orangeri eller eget lyxigt master bedroom med tillhörande walk-in-closet.

Vår grundidé är en planlösning med tre sovrum på översta våningen. Som tillval har arkitekten SandellSandberg tagit fram fem unika planlösningar. Hur vill du skapa ditt drömboende?

Fredrik
Zimmerman

Försäljningsansvarig
0727-17 07 89
fredrik@tosito.se

Calle
Ingerman

Projektledare
0768 – 07 14 14
calle@tosito.se

Gustaf
Hjertquist

Projektledare
070–968 56 81
gustaf@tosito.se

Intresseanmälan

Gör gärna en intresseanmälan för att erhålla nyhetsbrev om projektet!
Läs gärna Tosito Integritetspolicy som reglerar hur vi lagrar och bearbetar personuppgifter.
Fält markerade med * behöver fyllas i.