Karlastaden Göteborg

Lägenhet i Göteborg – en helt ny Atmosfär

Läs mer

Planering

Tosito köper byggrätter av Serneke i Karlastaden i Göteborg, en helt ny Atmosfär, tar form.

Stäng

Byggstart

Första spadtaget sätts i jorden under december 2020.

Stäng

Planerad Säljstart

Försäljningen av de 128 välplanerade och klimatsmarta lägenheterna drar igång.

Stäng

Planerade Designval

Du gör ditt skräddarsydda designval våren 2022. Välj och skapa ett hem där du kan bo, leva och trivas.

Stäng

Planerad Inflyttning

Vinter/Vår 2023 är det dags för inflyttning i nya Atmosfär i Karlastan i Göteborg. Välkommen hem.

Stäng

Antal bostäder: 125   Rum & Kök: 1-4   Område: Karlastaden, Göteborg

Gör din intresseanmälan
Atmosfär – Nyproduktion av lägenheter i Karlastaden

Atmosfär – en helt ny hemkänsla

Upplev Atmosfär. En helt ny klimatsmart och framtidstrygg hemkänsla i Karlastan. 125 välplanerade lägenheter, ettor till fyror, i Göteborgs nya stadskärna. 17 våningar på höjden, krönt av takterrass med utsikt över älven.

Här bor du hållbart och modernt i bostäder som rymmer hela livet. Nära till allt du behöver, granne med Karlatornet – Nordens högsta bostadshus med skybar på 245 meters höjd. Perfekt pendlarläge med färja från Stenpiren och busshållplats som tar dig till centralstationen på sex minuter. Och har du egen bil finns garage under huset.

”Satsningen i Göteborg innebär roliga och nya utmaningar, något som vi lockas av. Det är en annan marknad och stadens utveckling har högt tempo"

Tommy Fritz, VD Tosito

Karlastaden - nyproducerade lägenheter i Göteborg

Tosito + Serneke

I december 2020 köpte Tosito cirka 15 000 kvadratmeter byggrätter av Serneke i Karlastaden. Byggrätten planeras innehålla cirka 180 bostäder, både hyresrätter och bostadsrätter. Det kommer att bli totalt två huskroppar, ett hus på 8 våningar och ett hus på 17 våningar. Bostäderna uppförs enligt miljöcertifiering Svanen. I nuläget pågår grundläggningsarbetet för projektet och byggnation ovan mark planeras till efter sommaren 2021.

Läs mer på Serneke

Trygg kund i Göteborg

Ett tryggt köp tillsammans med oss på Tosito.

Att köpa en bostad i ett Tosito-projekt ska förenas med trygghet. Vi är mycket måna om att du som köpare känner dig trygg genom hela processen och det vi lämnar över, det ska både vi och du som köpare känna oss stolta över. Vår trygghet bygger på personlig närvaro, som köpare har du alltid din egen kontaktperson på Tosito som du kan vända dig till med frågor och funderingar. Att vi lämnar över bostaden vid inflyttningen betyder inte att vi lämnar föreningen, tvärtom. Vi finns kvar och ser till att föreningen och dess fastighet tas om hand!

Läs gärna mer i vår folder om vårt trygghetspaket.
Ladda ner foldern här (PDF-fil)

Upplev en ny atmosfär – gör din intresseanmälan

Atmosfär, klimatsmarta och framtidstrygga bostäder i Göteborg. I Karlastaden – Göteborgs nya stadskärna, nära till allt vad staden har att erbjuda. 125 välplanerade lägenheter, sjutton våningar på höjden, krönt av en takterrass med utsikt över älven. Med bredd som rymmer hela livet. Här är det lätt att leva!

Låter det intressant? Fyll i vår intresseanmälan så informerar vi dig fortlöpande med den senaste information om projektet.

Fredrik Zimmerman
Försäljningsansvarig
0727-17 07 89
fredrik@tosito.se

Fredrik
Zimmerman

Försäljningsansvarig
0727-17 07 89
fredrik@tosito.se

Intresseanmälan

Gör gärna en intresseanmälan för att erhålla nyhetsbrev om projektet!
Läs gärna Tosito Integritetspolicy som reglerar hur vi lagrar och bearbetar personuppgifter.
Fält markerade med * behöver fyllas i.

Välkommen till Karlastaden

Göteborgs nya stadskärna, Karlastaden. En levande stad som syns på håll. Med det 245 meter höga Karlatornet som landmärke och granne. Just nu växer Atmosfär fram, 17 våningar och 128 moderna och välplanerade lägenheter som rymmer hela livet.
Karlastaden växer med bostäder, kontor, affärer, skolor, restauranger och caféer. En stadsdel full av liv och rörelse och plats för alla. Bara tio minuter med kollektivtrafik från Göteborgs innerstad. Här är det lätt att leva.